Organisation

Stars in Sweden har Uppsala/Stockholm som bas. Nätverket av affärspartners och aktiva investerare finns runt om i Sverige. 

Stars in Sweden erbjuder affärspartners och investerare, redan etablerade och nya, en plattform där intressanta teknikföretags affärsidér kan utvärderas och finslipas inom nätverket. Såväl affärspartners som investerare kan använda nätverket för att utvärdera nya företag som vid acceptans kan finansieras via nätverket.


Vilka är vi som driver Starsis AB?

Mats Otterheim

Har lång erfarenhet av arbete med växande bolag i flera olika roller - som revisor,styrelseledamot, riskkapitalist, entreprenör i egna bolag och ansvarig för bolagsmarknaden på NGM Börsen.

- NGM Börsen som Head of Equities 
– Medgrundare av Internetplattformen www.tradearmy.com
– Verksam som rådgivare och styrelseledamot i växande bolag
– VD och delägare i riskkapitalbolag
– Auktoriserad revisor 22 år samt Partner i PWC
– Uppbyggnad och VD för egen revisionsbyrå

Kontakt: telefon: 0706-348490, e-post: mats.otterheim@gmail.com

Gunnar Säll
Mer än 25 års erfarenhet av finansiering- och utveckling av företag i olika utvecklingsskeden, från nystart till marknadsexpansion, via bolaget SällSam AB.

Har varit med och startat och drivit utvecklingsbolagen, AB Prosparitas, Centrecourt AB och Partners för Utvecklingsinvesteringar, PULS, AB samt varit med och startat CellaVision AB, Prolight Diagnostics AB, LIDDS AB och DOXA AB för att nämna några.

Kontakt: telefon: 0708-800773, e-post: gunnar@sallsam.se

Roger Peleback
Lång erfarenhet från kapitalmarknaden, senast i rollen som VD för Nordic Growth Market under perioden 2009-2019. Ansvarig för uppbyggnaden av Nordic Derivatives Exchange under perioden 2002-2009. Aktiv som rådgivare och investerare via eget bolag.

Rollen som VD på NGM har lagt grunden för ett gott nätverk via nära samarbeten med entreprenörer, fondkommissionärer och investerarnätverk. 
Tidigare positioner som IT Chef / CTO inom finansbranschen bidrar till god erfarenhet inom utveckling- och drift av prestandakrävande system integrerade mot finansmarknadens aktörer. 

Kontakt: telefon 070-5493021, e-post: r.peleback@gmail.com